#PerseguintElFeminisme: Un cop més ens toquen i un cop més volem demostrar que, si en toquen una, responem totes!

Els últims dies, dues companyes han rebut l’escrit d’acusació de fiscalia que feia un any que esperàvem. Sabíem que el dia arribaria; ara demostrarem que seguim unides.

La setmana prèvia del 8-M del 2019, el Comitè de Vaga Feminista d’Horta-Guinardó vam viure un augment de la presència de les forces d’ocupació al districte que va acabar sent una militarització del barri durant tota la jornada. La conseqüència van ser més de 160 identificacions, diverses multes i 8 companyes portades a judici, en dos casos diferents. Aquell dia, després d’esmorzar i ja amb una llarga llista d’identificacions a l’esquena, vam començar una cercavila pel barri, una de les tantes de les que aquell matí s’estaven fent a Barcelona i arreu del territori. Durant tot el recorregut vam portar amb nosaltres parelles de policies secretes homes, (recordem que era un acte no mixt), que, en arribar a la porta del Mercadona del barri, no van trigar a increpar algunes companyes per identificar-les. Volem exposar que la violència la van provocar ells amb el seu seguiment des de la matinada i que nosaltres vam defensar-nos com vam poder, fent pinya les unes amb les altres.

Des d’aquell dia, ens tenen amb la incertesa: van anar a buscar-nos a casa, van arribar-nos citacions judicials i multes. Fa temps que ens mantenen en espera, fins ara, a les portes d’un nou 8 de març, que ha sortit l’escrit d’acusació a través del qual veiem la repressió més viva que mai. La fiscalia acusa dues companyes de resistència a l’autoritat, delicte de lesions i maltractament. Demana un total de 21 mesos de pena multa per a cadascuna de les companyes. Això vol dir, ni més ni menys, que fiscalia demana uns 20.000€ entre les dues companyes i deixa clar que, en cas d’impagament, aquesta pena correspon a una entrada en presó d’un dia per cada dos, és a dir, més de 10 mesos cadascuna.

Sabem que ens reprimeixen per estar organitzades i no per individualitats. Aquesta és la forma que té el sistema d’atemorir-nos, de deixar-nos encara més precàries, d’intentar que deixem d’ajuntar-nos. Des del feminisme busquem un canvi al sistema actual, un sistema patriarcal, racista, capitalista, explotador i lgtbqfòbic que nosaltres rebutgem. Això els fa por, ja que actuen des de sempre en contra els nostres cossos, els nostres drets i les nostres vides. Quan veuen que ja no tenim por i estem organitzades, continuen utilitzant eines per reprimir-nos, com ofegar-nos econòmicament amb multes o mitjançant la violència policial, com ens vam trobar aquell dia, i la violència institucional, en la qual ens trobem immerses ara, tot just des de fa un any. 

Volem deixar clar que això ens uneix, que sabem que aquest procés serà llarg però que seguirem aquí juntes, aprenent, lluitant, plantejant-nos. Fa uns mesos vam guanyar, 6 companyes van ser absoltes al judici on les portaven per la via penal acusades de fer una pintada durant la mateixa jornada de lluita del 8-M del 2019.

Des d’aquí volem fer una crida: sabem que la unió fa la força, per això volem demanar suport mutu i col·lectiu a tot el moviment feminista. Volem que les acusades puguin sentir, més que mai, que no deixarem cap companya sola. Perseguim acabar amb el sistema patriarcal que ens oprimeix i som perseguides per feministes.  

PerseguintElFeminisme
NO CLAUDIQUEM, CONTRA LA SEVA REPRESSIÓ, AUTODEFENSA FEMINISTA!